Baltisch barnsteen Met foto

1
Baltisch barnsteen met insect en microscoop foto. fantastisch cadeau voor jezelf of iemand anders. Barnsteen is gefossiliseerd hars van 44 miljoen jaar oud.
Lees meer
Sorteer op:
Sale
€34,95 €17,48
Op voorraad

Mooi stukje barnsteen met bijbehorende foto

Barnsteen met insect

Baltisch barnsteen is gefossiliseerd hars van naaldbomen uit Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. In die tijd heerste er een relatief mild klimaat en strekte het naaldbos zich uit tot ver in het Scandinavische gebied met bomen tot wel 40 meter hoog. Door hars ingesloten insecten zijn uitzonderlijk goed bewaard gebleven en hebben de wetenschap al veel geleerd over de evolutie tussen deze fossiele exemplaren en onze huidige insecten.

Microscoop foto van het insect

Deze barnstenen zitten in een zakje samen met een microscoopfoto van het ingesloten insect. Zo kunt u ook zonder microscoop of loepje genieten van het de bijzondere insluitingen

Jurassic Park

Barnsteen is mooi tot de verbeelding sprekend stukje geschiedenis van de aarde dat Steven Spielberg inspireerde bij het maken van de film Jurassic Park.

Helende werking van barnsteen

Barnsteen werkt als een helende steen die negatieve energie weghaalt uit het lichaam. Het dragen van barnsteen sieraden stimuleert een goed humeur en neerslachtige gevoelens verminderen of verdwijnen met het dragen van barnsteen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »