Baltisch Barnsteen met insect in bulk

3
Baltisch barnsteen met ingesloten insecten per 5, 10 of 15 stuks
Lees meer
Sorteer op:

Baltisch barnsteen is gefossiliseerd hars van naaldbomen uit Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. In die tijd heerste er een relatief mild klimaat en strekte het naaldbos zich uit tot ver in het Scandinavische gebied met bomen tot wel 40 meter hoog. Door hars ingesloten insecten zijn uitzonderlijk goed bewaard gebleven en hebben de wetenschap al veel geleerd over de evolutie tussen deze fossiele exemplaren en onze huidige insecten.

Jurassic Park

Alles bij elkaar mooi tot de verbeelding sprekend stukje geschiedenis van de aarde dat Steven Spielberg inspireerde bij het maken van de film Jurassic Park. Kent u de professor nog met zijn wandelstok? Deze bevat ook een stuk barnsteen met ingesloten insect. Helaas is het nog niet mogelijk om DNA uit de ingesloten insecten te verkrijgen.

Insect garantie

Je krijgt willekeurig gekozen stukken uit een grotere hoeveelheid. Alle stukken bevatten minimaal resten van insecten, maar meestal zijn de insecten compleet bewaard gebleven in de barnsteen. De barnsteen heeft een grootte van ongeveer 10 t/m 25 mm, de insecten hebben afmetingen variërend van 1 tot 3 mm.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »