Het Baltische goud (barnsteen) in verschillende vormen

1
Het Baltische goud in een flesje, ring of doosje. Mooie cadeau's
Lees meer
Sorteren op:

Baltisch barnsteen is gefossiliseerd hars van naaldbomen uit Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. In die tijd heerste er een relatief mild klimaat en strekte het naaldbos zich uit tot ver in het Scandinavische gebied met bomen tot wel 40 meter hoog.

Barnsteen als sieraad 

Wisselend assortiment met barnsteen sieraden en andere snuisterijen. Onder andere een mooi klein flesje met het Baltische goud. Het flesje is van glas en gevuld met Baltisch barnsteen. Voor de creatieveling is deze makkelijk tot hanger te verwerken zodat deze met een touwtje rond de hals te hangen is.Barnsteen is een tot de verbeelding sprekend stukje geschiedenis van de aarde dat Steven Spielberg inspireerde bij het maken van de film Jurassic Park.

Positiviteit in een flesje

Barnsteen werkt als een helende steen die negatieve energie weghaalt uit het lichaam. Het dragen van barnsteen sieraden stimuleert een goed humeur en neerslachtige gevoelens verminderen of verdwijnen met het dragen van barnsteen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »