Gele barnsteen schijven uit Polen

0
Gele barnsteen plakjes uit Polen. Deze soort wordt ook wel Egg Yolk of geel gewolkte barnsteen genoemd. Gezaagd uit grote stukken.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Geel Baltisch barnsteen (amber) is gefossiliseerd hars van naaldbomen uit Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. In die tijd heerste er een relatief mild klimaat en strekte het naaldbos zich uit tot ver in het Scandinavische gebied met bomen tot wel 40 meter hoog.

Egg Yolk of geel gewolkte barnsteen 

Deze plakjes zijn gezaagd van grote barnstenen die gevonden zijn in Polen. Barnsteen in deze kleuren wordt ook wel ‘Egg Yolk’ of ‘geel gewolkte’ barnsteen genoemd. Mooie aanwinst in de verzameling of om te bewerken tot hanger. De gemiddelde dikte ligt tussen de 5 en 7,5 mm.

Werking Barnsteen

Barnsteen werkt als een positief helende steen die negatieve energie weghaalt uit het lichaam van degene die hem draagt. Het dragen van barnsteen stimuleert een goed humeur, een neerslachtig gevoel vermindert of verdwijnt met het dragen van barnsteen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »