Grote stukken Baltisch barnsteen

0
Grote stukken Baltisch barnsteen (amber) te koop getrommeld of ruwe stukken. Mooi van kleur om zelf mee aan de slag te gaan.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Baltisch barnsteen, ook wel amber genoemd, is gefossiliseerd hars van naaldbomen uit Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. In die tijd heerste er een relatief mild klimaat en strekte het naaldbos zich uit tot ver in het Scandinavische gebied met bomen tot wel 40 meter hoog.

Gepolijste honing barnsteen

Barnsteen komt in veel kleuren en varianten. Baltisch barnsteen is het beste bekend om zijn doorzichtige honing kleur. De meese grote stukken zijn gepolijst zodat u mooi kan zien wat er allemaal binnen in het fossiele hars zit.

Helende werking barnsteen

Barnsteen werkt als een helende steen die negatieve energie weghaalt uit het lichaam. Het dragen van barnsteen sieraden stimuleert een goed humeur en neerslachtige gevoelens verminderen of verdwijnen met het dragen van barnsteen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »