Mooie decoratie in huis

1
Ammoniet sculpturen te koop, decoratief voor in huis. Een echt stukje vakwerk uit Duitsland gemaakt van miljoenen jaren oude fossielen
Lees meer
Sorteer op:
€37,50
Op voorraad

Mooie ammonieten verwerkt tot sculptuur. Een echt stukje vakwerk dat prachtig staat in huis.

Handwerk uit Duitsland.

Alle ammonieten zijn met de hand vervaardigd. Ze zijn in Duitsland gevonden en op maat gemaakt. Zo zijn deze miljoenen jaren ouden fossielen omgetoverd in een mooi sculptuur waar geen twee de zelfde van zijn. Een uniek en decoratieve sculptuur voor in huis.


Fossiel uit het Jura tijdperk

Deze ammonieten stammen uit het midden en late jura en zijn tussen de 145 en 174 miljoen jaar oud. De ammonieten zijn in de Frankische Schweiz, Duitsland gevonden. Ammonieten waren een groep in de zee levende weekdieren waar ook de huidige inktvis tot behoord. Tegenwoordig hebben deze dieren hun schelp binnenin maar de Ammonieten hadden hun schelp nog buiten het lichaam, net als slakken. Ammonieten stierven ongeveer 65 miljoen jaar geleden net als de dinosauriërs uit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »