Grote ijzermeteorieten

0
Unieke en grote meteorieten van de Campo del Cielo. Dit zijn zware ijzermeteorieten.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Mooie grote en unieke exemplaren van de Campo del Cielo meteoriet. 

Grote meteoriet stukken

Groot assortiment van mooie grote meteoriet exemplaren. Dit zijn grote zware ijzermeteorieten van de Campo del Cielo. Deze ijzermeteoriet sloeg ongeveer 5000 jaar geleden in op het grensgebied van de provincies Gran Chaco en Santiago del Estero in Argentinië. Bij de inslag ontstonden er maar liefst 26 kraters over een oppervlakte van 60km². De grootste krater heeft een diameter van 70 meter en is ongeveer 5 meter diep.

Meteoriet van de zon

De toenmalige bewoners dachten dat de ijzeren brokstukken afkomstig waren van de zon. En hebben de plaats van de inslag 'Campo del Cielo' (‘Veld van de Hemel’) genoemd. In 1576 werd de meteoriet (her)ontdekt door de Spanjaarden.

Werking van de Campo del Cielo meteoriet

Op spiritueel gebied stimuleert het het derde oog (6e chakra) en de kruinchakra (7e chakra) en activeert het de wortelchakra (1e chakra) en de solar plexus/zonnevlecht (3e chakra)

Laatste stukken

Deze stukken zijn tussen 2000 en 2008 gevonden door een inmiddels gepensioneerde meteorieten jager. Zit zijn zijn laatste stukken. DeCampo del Cielo meteoriet bestaat naast ijzer: (Fe) uit 6.67% Ni, 0.43% Co, 0.25% P, 87 ppm Ga, 407 ppm Ge, en 3.6 ppm Ir. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »