Gepolijste natuurlijke citrien

3
Citrien te koop. Citrien is de zeldzame vorm van kwarts, dit is natuurlijke gepolijste citrien met lichte en donkere tinten.
Lees meer
Sorteer op:

Citrien is een gele doorschijnende variant van kwarts. De gele kleur wordt veroorzaakt door sporenelementen waarbij vooral tweewaardig en driewaardig ijzer een rol spelen.

Gele kwarts variant

Citrien is de meest zeldzame kwartssoort en is één van de weinige edelstenen die in natuurlijk geel voorkomen. De steen is vanwege de kleur vernoemd naar citroenen. Echter is natuurlijk citrien eerder vaal geel met donkerdere tinten dan citroengeel.

Kies uw citrien

Op deze pagina vindt u natuurlijke gepolijste citrien met zowel lichte als donkere tinten. U kunt kiezen voor een individueel exemplaar in een edelsteendoosje of voor hoeveelheden per 10, 25 of 50 gram.

Eigenschappen citrien

Citrien heeft de volgende eigenschappen: Fysiek zorgt citrien voor energie en versterking van het lichaam. Emotioneel voor levensvreugde en emotionele balans.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »