Granaten in natuurlijke vorm

Rode en groene granaten uit Mali te koop. Onbewerkt en in natuurlijke vorm.
Lees meer

De granaat is vernoemd naar het Latijnse 'granatus' wat verwijst naar de granaatappel. Dit is een plant met rode zaden die ongeveer de zelfde kleur hebben als de rode granaten.

Groene Granaat uit Mali

Deze granaat uit Mali is beroemd om de mooie groene kleur en opmerkelijke glans. Wij bieden ruwe stukken aan in hun natuurlijke kristalvorm. De groene Mali granaat is een mengsel tussen Grossulaar en de andradiet granaat, twee zeldzame granaat vormen. De ontdekking in 1994 zorgde dan ook voor de nodige opwinding.

Rode granaat in natuurlijke kristalvorm

De rode granaat is de eest bekende, hier ontleend dit mineraal ook zijn naam aan. Wij hebben mooie onbewerkte rode granaten op voorraad in de natuurlijke kristalvorm. De rode granaten zijn net als de groene gevonden in Mali.

Algemene werking van granaten

Granaat helpt bij uitzichtloze situaties, de steen geeft energie en doorzettingsvermogen. Ook wordt het uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen en wilskracht gestimuleerd. Het bevorderd moed, optimisme en levensvreugde.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »