Aquamarina uit Mexico

1
Deze mooie lichtblauwe andara obsidiaan is afkomstig uit Chichuahua Mexico. Het is vulkanisch glas dat wordt gevormd als uitvloeiingsgesteente.
Lees meer
Sorteer op:
Uitverkocht
€3,75
Niet op voorraad

Aquamarina afkomstig uit Chichuahua

Vulkanisch glas

Deze mooie lichtblauwe andara obsidiaan is afkomstig uit Chichuahua Mexico. Het is vulkanisch glas dat wordt gevormd als uitvloeiingsgesteente. Doordat er bij de uitbarsting van vulkanen geen tijd is geweest om kristallen te laten groeien, is er glas ontstaan.

Meditatie

Als meditatiesteen stelt Andara Obsediaan je in staat om te reizen, iets wat al gebruikt werd in Atlantis. Laat licht in de steen vallen en hij neemt je mee naar een reis in je onderbewuste waar je kennis zal maken met je ware ik.

Spiritualiteit

Vanwege de helderheid en hoge trillingen is Andara Obsediaan een goede reiniger van chakra`s, meridianen en het menselijk immuunsysteem. Hij werkt aardend, wat met name kristal kinderen een gevoel van herkenning geeft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »