Serpentijn met Stichtiet

0
Altantisiet bestaat uit groene serpentijn in combinatie met roze tot paarse stichtiet en wordt gevonden in Tasmanië. De steen bevat de kennis en wijsheid van het oude Atlantis.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Mineralen combi

Atlantisiet is een groene Serpentijn met roze of paarse stichtiet insluitingen en wordt gevonden op het eiland Tasmanië dat behoort tot Australië. Het gebied waar deze steen wordt gevonden wordt de Stichtiet berg genoemd (Stichtite hill). De naam verwijst naar het mytische eiland Atlantis.

Serpentijn

Serpentijn is een mineralen groep met een voornamelijk groen tot bruine kleur en kenmerkt zich door een vezelige structuur. De naam komt van het woord ‘serpent’ wat ‘slang’ betekent. Deze is afgeleid van de kleur van de steen die veel overeenkomsten hebben met die van slangen.

Stichtiet

Stichtiet is een rozen tot paars mineraal dat in 1910 voor het eerst werd ontdekt in Dundas, Tasmanië. Het werd vernoemd naar Robert Carl Sticht, de manager van de nabijgelegen Mt Lyell kopermijn.

Werking van Atlantisiet

Atlantisiet bevat de oude kennis en wijsheid van Atlantis. Door deze steen wordt persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd en vorige levens worden toegankelijk. Atlantisiet is uiterst geschikt voor kinderen omdat het hen stimuleert het gedrag te veranderen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »