Gabbro knuffelsteen

1
Gabbro knuffelsteen. Dit is een Aardende steen uit de diepste Aardlagen
Lees meer
Sorteren op:
€3,95
Op voorraad

Stollingsgesteente vol mineralen

Gabbro is een stollingsgesteente dat diep onder de aardoppervlakte is ontstaan. Door de geleidelijke afkoeling zijn er relatief grote kristallen in het gesteente ontstaan. Veelvoorkomende mineralen die in gabbro voorkomen zijn onder andere: olivijn, pyroxeen, amfibool, magnetiet en biotiet. Ook veldspaat (labradoriet) komt regelmatig voor.

Gabbro uit Engeland

Deze gabbro is gevonden bij de Lizard Peninsula in Cornwall in het verenigd Koninkrijk. Dit gebiedt ontleend zijn naam aan de bijzondere rood met groene rotsen die een slangenhuid langs de kust lijken te vormen.

Werking van gabbro

Gabbro komt uit de diepten van de Aarde, hierdoor is het een zeer aardende steen die verbindt met moeder aarde en de basis chakra. Een bijzondere eigenschap van gabbro is de modulerende werking op andere kristallen en mineralen. Gabbro is een onmisbare schakel tijdens het werken met meerdere stenen tegelijkertijd.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »