Grand Canyon Wonderstone knuffelsteen

1
Wonderstone uit de Grand Canyon met rode en paarse banden. Deze steen herbergt de kleuren van de beroemde kloof in het nationale park van Arizona in de USA. Een steen met zachte energie die aanzet tot vastberadenheid.
Lees meer
Sorteer op:
€4,95
Op voorraad

Wat is een Wonderstone?

De Wonderstone wordt op diverse plaatsen in Utah en Arizona gevonden. Het is een silica rijke ryoliet die ontstaan is bij vulkaan uitbarstingen. De steen kenmerkt zich door zijn rood of paars gestreepte banden in een geel tot witte achtergrond en wordt tot de jaspis gerekend.

Grand Canyon

Zoals de naam al doet vermoeden is deze steen in de Grand Canyon in Arizona USA gevonden. De kleuren en gelaagdheid in de wonderstone zijn ook terug te zien in de gigantische kloof die dit natuurpark kenmerkt. De Wonderstone is met de grootste zorg afgewerkt en mag met recht van topkwaliteit genoemd worden.

Werking wonderstone

De Grand Canyon wonderstone heeft een heerlijk zachte energie die aanzet tot vastberadenheid en zorgt voor het nodige doorzettingsvermogen. Het brengt focus om vooruit te komen, doelen na te streven en afleidingen te negeren. Het zorgt voor evenwicht en balans in onze emoties waardoor het zelfrespect en eigenwaarde een boost krijgt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »