Witte knuffelsteen met grijze aderen

0
Howliet is een witte steen met grijze aderen en is voor het eerst in 1886 in Canada gevonden. Door zijn gelijkenis is structuur met Turkoois wordt deze steen vaak geverfd en als turqureniet verkocht.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Wat is Howliet?

Howliet is een van nature witte steen met grijze aderen. De steen is voor het eerst gevonden in Windsor, Nova Scottia in Canada in 1886 door de chemicus Henry How. Ondanks dat Henry de steen eerst een andere naam had gegeven werd deze in kort erna omgedoopt tot Howliet.

Wat is turqureniet?

Howliet heeft een poreuze structuur en neemt daardoor makkelijk kleuren op. Howliet is populair als turkoois imitatie, vanwege de overeenkomstige structuur aan het oppervlak. Vaak wordt de blauw of groen geverfde howliet als turkeniet of turqureniet aangeboden.

Hoe werkt howliet?

Howliet is een prettig kalmerende steen die helpt om stress, angst en oude emotionele pijnen los te laten. Het kan helpen om emoties te verwerken om zo rust, geluk en tevredenheid in het hier en nu te vinden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »