Midnight lace of lamellen obsidiaan

0
De midnight lace is een transparante obsidiaan met donkere strepen. Gevonden in het Kaukasus gebergte en herbergt een diepere kennis.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Bijzondere obsidiaan

De midnight lace obsidiaan vormt in tegenstelling tot gewone obsidiaan zwarte lamellen door de verder transparante steen. Dit zorgt voor een bijzonder schouwspel als de steen tegen het licht wordt gehouden. De lijnen variëren in dikte en hoeveelheid waardoor ieder stuk een uniek karakter heeft.

Vindplaats van de midnight lace obsidiaan

Midnight lace wordt gevonden in het Kaukasus gebergte. Hier komt de mooiste midnight lace obsidiaan vandaan. Er is tevens een kleine hoeveelheid in Oregon USA gevonden, maar dit is vrijwel niet op de markt gekomen waardoor eigenlijk alle midnight lace obsidiaan uit de Kaukasus komt. Uit onderzoek is gebleken dat deze fascinerende steen aluminium, silicium, kalium, calcium, titanium, mangaan en ijzer bevat, evenals sporen van rubidium, strontium en zirkonium.

Wat is obsidiaan?

Obsidiaan is natuurlijk glas dat wordt gevormd door de snelle afkoeling van lava na een vulkaan uitbarsting. Obsidiaan is zeer rijk aan siliciumdioxide en bevat zeer weinig water. De chemische samenstelling is vergelijkbaar is met ryoliet. Obsidiaan heeft een glasachtige glans en is iets harder dan vensterglas.

Werking van midnight lace obsidiaan

Midnight lace obsidiaan verbindt met de diepere kennis uit het verleden. De steen helpt om in verbinding te komen met de levensstroom die ons in staat stelt om oude patronen op te sporen en om te buigen. De steen helpt om met een kritische blik naar binnen te kijken en echte veranderingen door te voeren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »