Robijn in zoisiet of Anyoliet knuffelsteen uit Tanzania

0
Prachtige natuurlijke combinatie met Rode robijn, groene zoisiet en zwarte hoornblende. Gevonden in Tanzania.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Anyoliet uit Tanzania

Robijn in zoisiet is een natuurlijke combinatie van rode robijn in groene zoisiet. Een andere naam voor deze steen is ‘anyoliet’ afgeleid van het Masai woord ‘Anyoli’ dat groen betekend. Robijn in zoisiet werd ontdekt in het Longido mijnbouwgebied in het noordoosten van Tanzania door Tom Blevins, een Engelse goudzoeker. Tot op de dag van vandaag is Tanzania de enige plaats ter wereld waar deze steen gevonden kan worden.

Combinatie van robijn, zoisiet en hoornblende

Afhankelijk van opbouw kan Robijn in zoisiet enorm variëren in kleur, patroon en hardheid. Zoisiet heeft een groene kleur, terwijl de robijn voor de rode kleur zorgt en hoornblende voor de zwarte accenten. De hardheid van Zoisiet varieert van 6,5 tot 7 op de schaal van Mohs, terwijl robijn een hardheid van 9 heeft.

Werking van Robijn in zoisiet

Robijn in zoisiet is kan helpen het spirituele bewustzijn te ontwaken. De steen leert je om los te laten en zaken uit het verleden daar te laten. Het helpt om onderdrukte woede los te laten en weer geluk te vinden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »