Zwarte tektiet knuffelsteen

0
Indochiniet of zwarte tektiet knuffelsteen. Tektieten zijn gesmolten stukken steen en zand die zich vormen bij een meteorietinslag.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Zwart glas van een meteorietinslag

Indochiniet tektieten zijn zwarte gesmolten stukken steen en zand die zich vormen bij een meteorietinslag. De tektiet bestaat uit een mix van buitenaards en aards materiaal. Door de enorme hitte van een meteorietinslag wordt dit samengesmolten tot glas.

Glas Druppel regen

De kracht van de inslag zorgt er voor dat deze tot glas gesmolten stukjes over een enorme afstand worden weggeslingerd. Na een meteorietinslag 'regent' het in de wijde omtrek glasdruppels. Deze tektieten zijn mooi getrommeld en gepolijst zodat ze helemaal glad zijn.

Tektiet brengt balans

De zwarte tektiet wordt als een zeer spirituele steen gezien die lichaam en geest in balans brengt en zorgdraagt voor een spirituele ontwikkeling. De steen laat je de positieve kanten inzien en brengt balans in de chakra's. Vanwege zijn herkomst is de tektiet een ideale steen om in verbinding te komen met de kosmos en anderen werelden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »