Pure Crystals waterflessen voor edelstenen

2
Mooi afgewerkte waterfles van Pure Crystals waar je water mee kan opladen zodat je thuis en onderweg kan genieten van edelsteenwater.
Lees meer
Sorteren op:

Waterfles voor edelstenen

Mooie waterfles van glas, afgewerkt met bamboe hout van Pure Crystals. In de speciale interne container kunnen edelstenen geplaatst worden. We hebben al een aantal mixen samengesteld, maar u kunt zelf naar hartenlust wisselen door eenvoudig de bodem er af te draaien en de stenen te wisselen

Geschikt voor alle mineralen

De gekozen edelstenen worden in een afgesloten container geplaatst zodat ze niet in direct contact komen met het water. Hierdoor zijn alle edelstenen geschikt voor deze waterfles. Ook degene die normaal gesproken niet geschikt zijn om met water te vermengen zoals bijvoorbeeld Lapis, malachiet of Bumble bee jaspis. Dit wordt de indirecte methode genoemd, er komen zo geen giftige stoffen in het water terecht. De gekozen edelstenen kunnen eenvoudig gewisseld worden zodat je van meerdere sets kan genieten.

Afmeting en inhoud

De fles is gemaakt van glas, met in een inhoud van 375 ml. De hoogte is 17 centimeter en heeft een diameter van 6,5 cm.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »