Pure Crystals waterflessen voor edelstenen

2
Mooi afgewerkte waterfles van Pure Crystals waar je water mee kan opladen zodat je thuis en onderweg kan genieten van edelsteenwater.
Lees meer
Sorteer op:

Waterfles voor edelstenen

Mooie waterfles van glas, afgewerkt met bamboe hout van Pure Crystals. In de speciale interne container kunnen edelstenen geplaatst worden. We hebben al een aantal mixen samengesteld, maar u kunt zelf naar hartenlust wisselen door eenvoudig de bodem er af te draaien en de stenen te wisselen

Geschikt voor alle mineralen

De gekozen edelstenen worden in een afgesloten container geplaatst zodat ze niet in direct contact komen met het water. Hierdoor zijn alle edelstenen geschikt voor deze waterfles. Ook degene die normaal gesproken niet geschikt zijn om met water te vermengen zoals bijvoorbeeld Lapis, malachiet of Bumble bee jaspis. Dit wordt de indirecte methode genoemd, er komen zo geen giftige stoffen in het water terecht. De gekozen edelstenen kunnen eenvoudig gewisseld worden zodat je van meerdere sets kan genieten.

Afmeting en inhoud

De fles is gemaakt van glas, met in een inhoud van 375 ml. De hoogte is 17 centimeter en heeft een diameter van 6,5 cm.

Beschikbare edelsteen sets

We hebben de volgende edelsteen sets samengesteld voor in de waterfles:

Anti stress

Deze set bestaat uit aardbeienkwarts en tijgeroog. Aardbeienkwarts maakt je vrolijk en vermindert stress en spanning. Tijgeroog verhoogt de concentratie, geeft je geestelijke bescherming helpt je de juiste beslissingen te nemen. De combinatie van deze stenen geeft je een rustgevend gevoel en maakt dat je helder kan blijven denken.

Spiritueel

Deze set bestaat uit rode jaspis en rutielkwarts. Rode jaspis maakt reizen naar andere dimensies mogelijk en helpt je positieve energieën aan te trekken en negatieve energieën af te laten vloeien. Rutielkwarts versterkt je spiritueel bewustzijn, laat je verder kijken dan je eigen grenzen en helpt je bij het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden. De combinatie van deze stenen brengt je op een hoger spiritueel level.

Aura

Deze set bestaat uit carneool en prehniet met epidoot. Prehniet beschermt de aura en helpt je contact te maken gidsen en engelen. Deze steen laat je vanuit je hart leven. Carneool is een geluksteen die vol levenskracht en vitaliteit zit. Carneool heeft een helende werking op je aura. De combinatie van deze stenen zorgt ervoor dat je aura in balans blijft.

Aarden

Deze set bestaat uit boomagaat en hematiet. Boomagaat is een aardende en kalmerende steen die je levenskracht op peil houdt. Hematiet is aardend, zuiverend en beschermend. Negatieve energie wordt afgevoerd en de aura en chakra`s worden gezuiverd en gestabiliseerd. De combinatie van deze stenen zorgt ervoor dat je lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar zijn.

Ontgiften

Deze set bestaat uit barnsteen en edel shungite. Barnsteen werkt ontgiftend en zorgt voor nieuwe energie door het ontdoen van alles wat je verzwaart en het toevoegen van nieuwe levensvreugde. Edel shungite absorbeert negatieve energie van aardstralen en elektromagnetische smog. De combinatie van deze stenen zorgt ervoor dat je ontdaan wordt van negatieve energie en opgeladen wordt met zuivere nieuwe energie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »