Blog van de Barnsteen Specialist

Top 10 cadeau ideeën voor de kristallen verzamelaar

Top 10 cadeau ideeën voor de kristallen verzamelaar

Eigenlijk zouden we dit lijstje de cadeau top 10 voor de kristallen en mineralen verzamelaar moeten noemen. We geven 10 cadeautips waar je de echte liefhebber enthousiast mee kan krijgen, van mooi bewerkte edelstenen tot exclusieve kristallen met een bijzonder verhaal.

Wat is de mooiste amethist?

Wat is de mooiste amethist?

De mooiste amethist komt uit Uruguay horen wij vaak. Maar klopt dat wel? En hoe bepaal je welke amethist het mooiste is als er zo veel verschillen zijn? In dit blog laten we graag de diversiteit van amethist zien, dat ongetwijfeld tot één van de best bekende mineralen behoort. En welke dan het mooiste is, dat mag u zelf bepalen!

Het Mysterie van Moldaviet

  • Geplaatst op
  • Door Bart Verboven
  • Geplaatst in Edelsteen
  • 1
Het Mysterie van Moldaviet

De mysterieuze groene edelsteen uit Tsjechië bevat veel geheimen maar wordt helaas ook veel nagemaakt. U krijgt in dit artikel antwoord op de vragen: Waar komt moldaviet vandaan? Hoe is deze ontstaan? En hoe kan ik echte moldaviet van nep onderscheiden?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »