Handgemaakte kettinghangers

Diverse kettinghangers van onder moldaviet, barnsteen en echte meteorieten! Een uniek cadeau waar er geen twee de zelfde van zijn! Uit de Sculpted by nature lijn
Lees meer

Diverse kettinghangers van moldaviet, barnsteen, goud tektiet en diverse meteorieten.

Unieke sieraden

Op deze pagina vindt u bijzondere kettinghangers. Alle hangers komen uit de Sculpted by Nature lijn. Gemaakt door de natuur en met een kleine aanpassing verwerkt tot een aantrekkelijk sieraad. Omdat de natuur, en niet de mens, de vormgeving heeft bepaald zijn alle stukken 100% uniek!

Prachtig cadeau

De hangers worden door ons met zorg uitgezocht zodat u alleen den hoogte kwaliteit krijgt. Doordat er geen 2 hetzelfde zijn heeft iedere hanger zijn eigen karakter. Een perfect cadeau voor een dierbare of een mooi sieraad voor uzelf.

Gunstig geprijsd

Door de natuur haar werk te laten doen kunnen wij deze sieraden voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Dit maakt de kettinghangers niet alleen bijzonder maak ook gunstig geprijsd!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »