Ruwe Baltische barnstenen

1
Baltisch barnsteen is gefossiliseerd hars van naaldbomen uit Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. ruwe stukken geschikt voor sieraden of verzamelen
Lees meer
Sorteren op:
Uitverkocht
€8,95
Niet op voorraad

Baltisch barnsteen is gefossiliseerd hars van naaldbomen uit Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. In die tijd heerste er een relatief mild klimaat en strekte het naaldbos zich uit tot ver in het Scandinavische gebied met bomen tot wel 40 meter hoog. 

Barnsteen om zelf te bewerken

Op deze pagina vindt u ruwe onbewerkte stukken barnsteen. Barnsteen in zijn natuurlijke vorm maakt een mooie aanwinst op uw verzameling. Maar uiteraard kunt u ook zelf aan de slag! Ruwe stukken barnsteen zijn uitermate geschikt om tot sieraad te verwerken.

Helende werking barnsteen

Barnsteen werkt als een helende steen die negatieve energie weghaalt uit het lichaam. Het dragen van barnsteen sieraden stimuleert een goed humeur en neerslachtige gevoelens verminderen of verdwijnen met het dragen van barnsteen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »