Informatie van de Barnsteen Specialist

De Barnsteen Specialist is een webshop voor Baltisch Barnsteen, mineralen, fossielen, meteorieten, loepen en doosjes
Lees meer

De Barnsteen Specialist is een webshop met veel Baltische Barnstenen, mineralen, fossielen, meteorieten, loepjes en doosjes.

Groeiende fascinatie voor barnsteen

Al jaren leeft een groeiende fascinatie voor Baltisch Barnsteen met zijn vele insluitingen. Het wonder om perfect bewaarde insecten van meer dan 40 miljoen jaar oud vast te kunnen houden is een fantastische ervaring. Met de groeiende collectie kwam ook steeds vaker de vraag hoe men ook in het bezit van zo'n perfect bewaard fossiel insect kon komen. Hiervoor is de barnsteenspecialist.nl opgericht! Één website met een variëteit aan Baltisch barnsteen voor een betaalbare prijs. Ook voor alle informatie over vervalsingen, die helaas ook in de omloop zijn, en hoe deze te herkennen.

Mineralen en fossielen

In de loop van de tijd is ons assortiment behoorlijk uitgebreid. Zo vindt u in de webshop ook een breed assortiment aan mineralen en fossielen. ook onmisbare accessoires zoals loepjes, doosjes of een pikhouweel kunt u bij de Barnsteen Specialist vinden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »