Stenen afkomstig van de Maan

1
Maan meteoriet te koop, Dit is een echt stuk van de maan en zeer zeldzaam. De enige stukjes maan op aarde zijn door astronauten of meteorieten op Aarde gekomen
Lees meer
Sorteer op:
Sale
€39,50 €29,50
Op voorraad

Kleine fragmenten van meteorieten die afkomstig zijn van de Maan.

Stenen afkomstig van de maan

Dit is een Maan meteoriet. Aangekocht van een Marokkaanse meteorieten jager en daarna opgestuurd voor universitair onderzoek. Hier is vastgesteld dat deze meteoriet afkomstig is van de Maan. De structuur van deze meteoriet komt overeen met de stenen die door astronauten van de Maan zijn meegenomen.

Zeer zeldzame meteoriet

Het enige maan materiaal dat op aarde aanwezig is komt van deze meteorieten of is meegenomen door astronauten, dat maakt deze stukjes extreem zeldzaam.
 

Afmeting en gewicht

De foto's zijn vergroot om detail weer te geven. De maan meteoriet zit in een plastic doosje van 5,5 bij 3,5 cm. Tenzij anders aangegeven wegen de meteorieten tussen de 6 en 14 milligram. De meteoriet kan afwijken van de foto. U ontvangt altijd een doosje met de gekozen afbeelding.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »