Over ons

De Barnsteen Specialist.nl is gespecialiseerd in voornamelijk Baltisch Barnsteen met insect insluitingen. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan mineralen, fossielen, meteorieten, edelsteen sieraden, loepjes en doosjes. Eigenlijk alles voor de echte verzamelaar.

Groeiende fascinatie

Al jaren leeft een groeiende fascinatie voor Baltisch Barnsteen met zijn vele insluitingen. Het wonder om perfect bewaarde insecten van meer dan 40 miljoen jaar oud vast te kunnen houden is een fantastische ervaring. Met de groeiende collectie kwam ook steeds vaker de vraag hoe men ook in het bezit van zo'n perfect bewaard fossiel insect kon komen. Hiervoor is debarnsteenspecialist.nl opgericht! Een website met een variëteit aan Baltisch barnsteen voor een betaalbare prijs. Ook voor alle informatie over vervalsingen, die helaas ook in de omloop zijn, en hoe deze te herkennen.

Bezoek aan de Barnsteen Specialist

Wil je een keertje langs komen en de collectie door een loepje komen bekijken? Dat kan! Wij zijn gevestigd in Halsteren, maak hiervoor een afspraak via de klantenservice en vul het contactformulier in.


De Barnsteen Specialist
Hoge Braak 12
4661 HW HALSTEREN
Tel: 06-36561877

KVK: 56741944
BTW: NL147299159B01

Bart Verboven

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »