Lemurische laserkwarts

1
Prachtige spitse punten van Lemurische laserkwarts. Een lang en slank kwartskristal met een prachtig chime geluid.
Lees meer
Sorteren op:
€5,95
Op voorraad

Laserkwarts

Een laserkwarts is een natuurlijk gevormd lang en slank kristal met een spitse punt. Een laserkwarts kristal is altijd breder aan de basis dan aan de punt. De zijkanten zijn vaak licht gebogen. Het kristal maakt tevens een ‘chime’ of hoog tinkelend geluid als ze tegen elkaar aan komen.

Lemurische Laser kwarts

Deze laserkwarts heeft aan 1 of meerdere zijden horizontale strepen waardoor het tevens een Lemurische kwarts betreft. Ook kunnen ze door de ijzer verbinding oranje van kleur zijn, we spreken dan van een golden healer. In het meest unieke geval is het een ‘Golden Healer Lemurian sead laser kwarts’.

Laserkwarts wand

De laserkwarts heeft een natuurlijke wand vorm en wordt vaak door een ervaren natuurgenezer gebruikt om gerichte energie te sturen. Het wordt gebruikt als helend instrument of voor de spirituele genezing. Het stelt in staat het oude los te laten om zo door te kunnen in het hier en nu.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »