Brookiet, een zeldzaam titanium kristal

0
Brookiet is een zeldzaam kristal van titaanoxide en een polymorf van rutiel en anataas. Het behoort tot de ascentie stenen met een hoog trillingsniveau.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Kristal van titaan oxide

Prachtig kristal van brookiet uit Kharan, Balochistan in Pakistan. Brookiet is 1 van de hoofdvormen van titaan oxide. Het is ene polymorf van rutiel en anataas. Dit betekent dat ze de zelfde chemische formule hebben, maar in een andere kristalvorm. Wanneer je brookiet verwarmt boven de 750 graden gaat de structuur over in rutiel.

Kristalvorm van brookiet

Brookiet vormt kenmerkende platte kristallen in een bruin/rode tot donkergroen/zwarte kleur. Het mineraal brookiet is vernoemd naar Henry J Brooke, een Engelse mineraloog die zich specialiseerde in de kristallografie.

Hoog energie niveau

Brookiet wordt gerekend tot de ascentie stenen met een hoge trillingsfrequenties. Het overbrugt de kloof tussen het fysieke en spirituele rijk en zorgt voor een diepe verbinding met het universum.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »