Smaragd groene granaat

10
Uvaroviet is de zeldzaamste en de enige consistente groene granaat uit de grossulaar familie. Het is een populaire edelsteen onder geliefden.
Lees meer
Sorteren op:
  • Verzonden binnen 24 uur
  • Gratis verzending vanaf: €75 NL / €95 BE
  • Echtheid gegarandeerd!

Het is een populaire edelsteen onder geliefden.

Zeldzaamste granaat

Uvaroviet behoort tot de granaten familie en is de meest zeldzame van zijn soort. Het is de enige granaat met een consistente smaragd groene kleur. Door de prachtige kleur en fijne kristallen is het een zeer gewilde edelsteen die vaak verwerkt wordt in prachtige sieraden en populair is om aan een geliefde te geven.

Vernoeming van Uvaroviet

Uvaroviet is in 1832 ontdekt door Germain Henri Hess. Hij benoemde zijn bijzondere vondst naar Sergej Semenovitsj Uvarov (1765-1855). Een Russisch staatsman met een passie voor het verzamelen van mineralen.

Werking van uvaroviet

Uvaroviet heeft een intense energie en bevordert de welvaart. Het helpt je bij het leren aanvaarden van wat het universum heeft te bieden. Hij maakt je energie kanalen vrij waardoor de kans groter wordt dat je de beschikbare welvaart kan accepteren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »