Vesuvianiet kristallen uit Pakistan

0
Prachtige donkere tetragonale kristallen van vesuvianiet uit Pakistan. Vernoemd naar de beroemde Vesuvius vulkaan in Italië
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Vernoemd naar de Vesuvius vulkaan

Vesuvianiet is een mineraal dat vernoemd is naar de beroemde Vesuvius vulkaan in Italië. Hier is het mineraal voor het eerst beschreven. Een oudere naam voor dit mineraal is indocraas, maar deze wordt niet veel meer gebruikt. Echter kom je deze nog wel eens tegen in oudere collecties of gidsen. Vesuvianiet kan groen, bruin geel of zwart zijn en in uitzonderlijke gevallen ook blauw paars of kleurloos

Tetragonale kristallen

Deze glanzende donkere vesuvianiet kristallen komen uit Alchuri en Hachupa, in de Shigar Valley, Skardu in Pakistan. De kristallen hebben de typische tetragonale structuur, wat nog heet meest weg heeft van uitgerekte kubussen met afgeronde hoeken. Hier wordt de vesuvianiet in kalkafzettingen gevonden.

Werking van vesuvianiet

Vesuvianiet kan helpen bij het loslaten van woede en het verdrijven van negativiteit. Het vermindert het gevoel van claustrofobie binnen een relatie en helpt om onzichtbare ketens te verbreken. Negatieve gedachtes worden tegen gegaan en ongefundeerde angsten kunnen worden aangepakt. De steen helpt om loyaal te zijn naar familie en vrienden en bevordert de teamspirit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »