Prachtig paarse grape agaat

0
Druif agaat is recentelijk ontdekt in Indonesië. De prachtig paars gekleurde bolletjes vormen samen net een tros druiven.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Paarse bolletjes

Druif agaat is recentelijk ontdekt in Indonesië. De prachtig paars gekleurde bolletjes vormen samen net een tros druiven. Overigens is de benaming agaat niet helemaal correct, het gaat hier om chalcedoon kristallen.

Chalcedoon

Chalcedoon bestaat uit fijne kwartsvezels die altijd enigszins poreus zijn, chalcedoon kan diverse kleuren aannemen zoals deze mooie paarse variant. Druif agaat komt voor van paars tot melkwit en in uitzonderlijke gevallen in het groen. Het mag duidelijk zijn dat deze paarse variant het meest geliefd is.

Werking van grape agaat

Grape Agate helpt om de innerlijke inspiratie aan te wakkeren en is uitermate geschikt voor creatieve doeleinden. De steen helpt om richting te geven voor wanneer u vast loopt. Druif agaat helpt in het vinden van een doel en duidelijkheid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »