Porfier met clinozoisiet

0
De Marshmallow steen bestaat uit een combinatie van roze clinozoisiet en zwarte porfier. Deze bijzondere combinatie wordt enkel in de ‘Marshmallow mijn’ in Australië gevonden.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Fenonkristen

Porfier is een dieptegesteente met ingesloten kristallen. Deze kristallen worden fenokristen genoemd en kunnen tot wel enkele centimeters groot worden. De naam komt uit het Grieks en betekend: ‘purper van kleur’. Deze stenen worden gevonden in Australië in de zeer toepasselijk genaamde ‘marshmallow mijn’.

Clinozoisiet

De roze ingesloten kristallen bestaan uit het mineraal clinozoisiet. Dit is een subgroep van epidoot en is verwant aan zoisiet. De roze kleur in combinatie met het zwarte moedergesteente maakt de steen uniek in zijn soort en wordt slechts op 1 plaats ter wereld gevonden.

Werking van porfier met clinozoisiet

Door de verwantschap van clinozoisiet aan epidoot komen veel eigenschappen overeen. De steen werkt goed om het lichaam te ontgiften en helpt na de blootstelling van straling. Ook bij mentale genezing kan de steen uitkomst bieden. Verder helpt de steen bij het voorkomen van paniek aanvallen en het versterken van het immuunsysteem.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »