Mineraal met lamellen

0
Bariet is een bijzonder mineraal in veel verschillende verschijningsvormen. De bekendste zijn de kleurrijke lamellen structuur.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Onderdeel van de bariet groep

Bariet is een bariumsulfaat dat behoort tot de Bariet Group. De groep bestaat uit vier leden: Anglesiet een loodsulfaat, Bariet een bariumsulfaat, Celestiet een strontiumsulfaat en Hashemiet een bariumchromaatsulfaat. Bariet is de belangrijkste bron van barium. Bariet wordt veel gebruikt door inheemse Amerikaanse stammen in hun religieuze praktijken. De Indianen gebruikte bariet om tussen de fysieke en de spirituele wereld te reizen.

Vele kenmerken van bariet

Bariet kent een grote verscheidenheid aan vormen. Van grote tabulaire kristallen tot een lamelle structuur. Bariet kan kleurloos, geel, rood, blauw, groen, bruin of zwart zijn, afhankelijk van het inbegrepen mineraalgehalte. Enkele varianten van bariet kunnen fluorescerend zijn.

Werking van bariet

Bariet wordt gebruikt om het systeem van toxines te reinigen, om een nerveuze maag te verzachten en om te helpen bij overkomen van verslavingen. Bariet kan uw begrip van natuurlijke energie stromen bevorderen en helpen bij het opheffen van blokkades.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »