Hoge kortingen tijdens Black Friday

0
Black Obsidian Friday! 25% korting op 3/4 Megalodon tanden, Amethist clusters, NWA meteorieten, knuffelstenen, calciet ammonieten en natuurlijk obsidiaan!
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Black Friday inkopen

Black Friday is in korte tijd uitgegroeid tot 1 van de belangrijkste aankoopmomenten voor het jaar. Alvast met hoge kortingen cadeaus uitzoeken voor sinterklaas of de Kerst. Daarom geven we tijdens de Black obsidian Friday maar liefst 25% korting op: Amethist clusters uit Uruguay, 3/4 Megalodon tanden, NWA en Sericho meteorieten, handstenen en knuffelstenen. 

Black Obsidian Friday

Speciaal voor Black Friday hebben we extra veel obsidiaan online staan. ruwe zwarte stukken vulkanisch glas. Gevormd door snel afkoelende lava na een vulkaan uitbarsting. In zuivere vorm zwart gekleurd, maar door inmenging van andere mineralen kan ook rood/bruine mahonie obsidiaan ontstaan.   

25% korting op Amethist clusters

Koop nu zo'n mooie amethist cluster vol fonkelende kristallen met 25% korting! De clusters zijn gevonden in Uruguay waar de mooiste diep paarse kristallen vandaan komen. De stukken zijn aan 1 of meerdere zijden afgevlakt zodat deze altijd stabiel weggezet kan worden. Een blikvanger in ieder interieur. 

25% korting op meteorieten

Deze Black Friday geven we 25% korting op de grote NWA meteorieten en de Sericho pallasiet. De NWA is een niet geclassificeerde steen meteoriet ofwel chondriet. De sericho is een zeldzame pallasiet meteoriet waar minder dan 1% van alle meteoreten uit bestaat! 

Korting op mineralen en knuffelstenen

We hebben de mooiste en leukste setjes met knuffelstenen en handstenen samengesteld voor de Black Friday deals. Met zo veel verschillende combinaties slaag je altijd! En zijn drie stenen nog niet genoeg? Bekijk dan eens onze Free form knuffelstenen in twee verschillende formaten. Tot 15KG zakken aan toe!

25% korting op Megalodon tanden en calciet ammonieten

Uiteraard hebben we ook aan de fossielen liefhebbers gedacht en daarom geven we 25% korting op 3/4 Megalodon tanden en de ribbel ammonieten. De 3/4 Megalodon tanden waren altijd al 3/4 tand voor de helft van d eprijs, maar daar gaat nu nog eens 25% af! Dat is een echte Megalodon tand voor een spotprijs. Ook de leuke calciet ammonieten uit Madagaskar mogen voor een zacht prijsje de verzameling in. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »