Zeldzaam fenakiet kristal

0
Dit zeldzame kleine steentje geldt als 1 van de krachtigste kristallen voor healings. Gevonden in Mogok Burma en van een uitstekende kwaliteit.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Zeldzaam beryllium-silicaat kristal

Fenakiet is een zeldzaam beryllium-silicaat kristal dat meestal transparant of melkachtig is. De naam fenakiet is afkomstig van het Griekse woord ‘Phenas’ dat leugenaar of bedrieger betekend. Deze bijzondere naam heeft het kristal te danken aan zijn groeipatronen die bedrieglijk veel op andere kristallen lijken en dan met name op topaas, toermalijn of kwarts. De glans van het mineraal is zo hoog dat het na verwerking tot edelsteen zelfs met een diamant kan worden verward.

Topkwaliteit uit Mogok Burma

Deze fenakiet is gevonden in Mogok Burma. De Mogok vindplaats staat bekend om zijn mooie heldere fenakiet kristallen die als topkwaliteit gelden. Deze kleine kristallen herbergen een hoge vibratie en gelden als één van de krachtigste kristallen voor healings.

Werking van fenakiet

De krachtige werking van dit ascentie kristal maakt het een geliefde steen om mee te werken bij healings. Het kan gebruikt worden om de persoonlijke en spirituele groei te bevorderen. Fenakiet heeft de mogelijkheid om de werking van andere kristallen te versterken en het vermogen om liefde en positieve energie te brengen. Fenakiet bevordert de meditatie en verschaft toegang tot de gebieden van de geest die verder gaan dan de intuïtie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »