De populaire Lapis als Kettinghanger

0
Deze gepolijste Lapis Lazuli kettinghangertjes zijn mooi intens blauw van kleur met goudkleurig gespikkeld pyriet en wit calciet.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Lapis Lazuli is een gesteente dat bestaat uit: Lazuriet, calciet en pyriet. Voor het gemak wordt de steen meestal simpelweg Lapis genoemd.

Populair als kettinghanger

Lapis Lazuli is een hard gesteente dat zich prima leent voor bewerking en is daardoor populair in bewerkte vorm voor sieraden. Deze gepolijste kettinghangertjes zijn mooi intens blauw van kleur met goudkleurig gespikkeld pyriet en wit calciet.

Al duizenden jaren favoriet

Lapis Lazulli komt aan zijn naar door een samentrekking van het Latijnse woord ‘lapis’ wat steen betekend en ‘lazaward’ de oude Perzische benaming voor de blauwe steen. Al in de 8e eeuw voor Christus werd Lapis in Afghanistan gewonnen. In de graftombe van Toetanchamon is dit mineraal ook als ornament aangetroffen.

Werking van Lapis

Lapis Lazuli wordt als zeer spirituele steen ervaren en bevordert de eigen ontdekkingreis binnen je spirituele zelf. Verder bevorderd het mineraal de innerlijke rust en worden vriendschappen en liefdesrelaties versterkt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »