Oceaan blauwe calciet uit Pakistan

7
Caribbean blue calciet is een mix tussen oceaan blauwe calciet en strand bruine aragoniet. De steen straalt een zachte energie van rust uit.
Lees meer
Sorteren op:

Caribische stranden

Caribbean blue calciet is een mix tussen oceaan blauwe calciet en strand bruine aragoniet. Samen vormen ze een combinatie die doet denken aan de Caribische stranden. Een logische naam voor de combinatie van deze twee polymorf mineralen. Caribbean blue calciet is in 2019 ontdekt in Pakistan.

Imperfecte steensoort

Calciet is een doorleefde steen, daardoor kan deze holtes en scheuren en oneffenheden bevatten. Dit heeft geen negatief effect op de werking, het geeft het unieke karakter van de steen weer.

Beperkte hoeveelheid

Tot nu toe wordt de enige bron van Caribbean blue calciet beheerd door een aantal families in Pakistan die de stenen verwerken tot bollen en torens. De totale hoeveelheid is onduidelijk en het is goed mogelijk dat deze zeer beperkt zal blijven.

Kalmte en rust

Caribbean blue calciet heeft een zachte en bijzondere energie. Het brengt kalmte en neemt spanningen en angsten weg. Vanwege de kalmte die de steen uitstraalt is deze ideaal geschikt voor meditatie doeleinden en om de rust in jezelf te vinden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »