Zeldzaam rhodiziet uit Madagaskar

1
Mooie zeldzame rhodiziet. Krachtig meesterkristal met hoge energie waardes. Kilometers diep gevormd onder hoge druk.
Lees meer
Sorteren op:
€89,95
Op voorraad

Wat is rhodiziet?

Rhodiziet is een zeldzaam mineraal dat gevonden kan worden in Rusland, Madagaskar, Engeland en de Verenigde staten. Dit is vrijwel altijd in zeer lage volumes in granieten pegmatiet. Dit is een stollingsgesteente dat op 6 tot 8 kilometer diepte onder de Aardkorst is gevormd. De kleur kan variëren van kleurloos wit tot geel/bruin. De hardheid is 8 op schaal van Mohs.

Rode verbranding

De naam rhodiziet komt van het Griekse: ‘Rhodizein’ wat ‘roze gekleurd’ betekend. Dit komt door de eigenschap dat rhodiziet een vlam rood kan kleuren. Het kristal is dan ook zeer sterk pyro-elektrisch en kan een elektrische spanning creëert bij verhitting. Hiernaast is het kristal ook nog eens piëzo-elektrisch wat inhoudt dat het ook elektrische energie kan creëren onder druk.

Meester kristal

Rhodiziet is een meesterkristal met een zeer hoge energie. Laat je afschrikken door het kleine formaat. Dit kristal herbergt meer dan voldoende energie en hoeft niet gereinigd of opgeladen te worden. Het is een ideale steen om de energieën van andere kristallen te versterken en herbergt een krachtige positieve energie die dromen realiteit maken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »